Aldatıldığını öğrenen kadın dehşet saçtı! 8 çocuğunun babasını parçalara ayırdı
Kan donduran olay Avustralya'da yaşandı. Eşinin başka biri ile ilişkisi olduğunu öğrenen kadın kocasını feci bir şekilde katletti, geride 8 çocuk kaldı. İşte o korkunç olayın detayları...
53 yaşındaki Nirmeen Noufl isimli kadın, 62 yaşındaki Mamdouh Nouf adlı kocasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenince çılgına döndü. Sonrasında olanlar korku filmlerini aratmadı. Geçen sene temmuz ayında Mamdouh Noufl'ın yakınları kayıp ihbarında bulundu. Çok sayıda ekip harekete geçti ve soruşturma başlatıldı.
8 ÇOCUK ANNESİ KADIN SUÇLANDI
Sidney şehrinin Greenacre bölgesinde yaşayan 8 çocuk annesi 53 yaşındaki Nirmeen Noufl, kocasının ölümüyle ilgili olarak suçlandı.
OLAYI DEDEKTİFLER ORTAYA ÇIKARDI
Polisler şüpheli olayı ocak ayında cinayet masası dedektiflerine devretti. Şüpheli eş tam 18 ay sonra tutuklandı ve Greenacre'daki evi için arama emri çıkarıldı.
EVİ TEMİZLEYİP YENİDEN DÖŞEMİŞLER
Çiftin evinin kapsamlı bir şekilde temizlendiği ve yeniden döşendiği ortaya çıktı.
MISIR'A GİDECEĞİNİ ÖĞRENDİ ÇİLEDEN ÇIKTI
Zanlı eş, kocasının Mısır'da yaşayan bir kadınla ilişkisi olduğunu ve yurt dışına seyahat etmeyi planladığını öğrenince büyük kavga çıktı.
ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA PARÇALARA AYIRDI
Daily Mail'de yer alan habere göre bu tartışma sırasında kadın, kocasına saldırarak onu öldürdü. Nirmeen Noufl, kocasının cansız bedenini testere ve çeşitli bıçaklar kullanarak parçalara ayırdı ve cansız beden parçalarını plastik torbalara koyarak Sidney'deki yerleşim alanlarında ve sanayi bölgelerinde çeşitli çöp kutularına attı.
KOMŞULAR ŞAŞKINA DÖNDÜ: İNANAMADIM
Komşular tutuklanma haberi karşısında şok olduklarını söyleyerek, "Çok hoş bir hanımdı ve çok dindardı. 20 yıldan fazla burada yaşadı. Her sabah işe giderken onunla konuşurdum. Şoke oldum gerçekten bu olanlara inanamadım." dedi.