Jeffrey Epstein Mossad ajanı mı? Jeffrey Epstein kimdir, nasıl ve neden öldü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jeffrey Epstein Mossad ajanı mı? Jeffrey Epstein kimdir, nasıl ve neden öldü?
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Jeffrey Epstein kimdir, nasıl öldü, Mossad ajanı mıydı? | Epstein davası sonrası adı dünya gündeminde yer alan Jeffrey Epstein hakkında Mossad ajanı olduğu iddiasında bulunulmuştu. Peki, Jeffrey Epstein Mossad ajanı mı? İşte Jeffrey Epstein kimdir, nasıl ve neden öldü? Tüm detaylar…

Jeffrey Epstein nasıl öldü? ABD’deki Epstein davası sonrası adı dünya gündeminde yer alan Jeffrey Epstein hakkında Mossad ajanı olduğu iddiasında bulunulmuştu. Peki, Jeffrey Epstein Mossad ajanı mı? İşte Jeffrey Epstein kimdir, nasıl ve neden öldü? Jeffrey Epstein hakkında bilinenler…

JEFFREY EPSTEİN MOSSAD AJANI MI?

RT International'a 2020'de konuşan eski İsrail istihbarat görevlisi Ari Ben-Menashe, Ghislaine Maxwell'in babası Robert Maxwell ve Epstein'in İsrail ajanları olduğunu ve bu skandalların hepsinin Mossad'ın bilgi toplaması ve ünlü isimlere şantaj uygulaması için yapıldığını iddia etmişti.

Menashe ayrıca, Prens Andrew'un ünlü isimleri Epstein'e getirmek için kandırılıp kullanıldığını öne sürmenin yanı sıra eski İsrail Başbakanı Barak'ın olaylardan haberdar olduğunu da ileri sürmüştü.

Eski Çalışma Bakanı Alexander Acosta'nın, Epstein'in istihbarat için çalıştığını söylediğini anımsatan Ben-Menashe, bu istihbaratın İsrail için olduğunu belirtmişti.

Ben-Menashe son olarak, kendisinin daha önce Epstein'in kaldığı tesiste bulunduğunu ve orada birinin kendini öldürmesinin imkansıza yakın olduğunu öne sürmüştü.

JEFFREY EPSTEİN KİM?

Jeffrey Edward Epstein, Amerikalı finansçı, iş insanı ve pedofili suçlusudur. Epstein 20 Ocak 1953'te Brooklyn, New York'ta, Yahudi bir ailede doğdu. Kariyerine öğretmen olarak başladı, daha sonra çeşitli işlerle bankacılık ve finans sektörüyle ilgilendi.

EPSTEİN DAVASI NASIL BAŞLAMIŞTI?

Jeffrey Epstein, 2005'te ABD'nin Florida eyaletinde, 14 yaşında bir kızla cinsel ilişkiye girmek için para verdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Reşit olmayan birçok kız Epstein'in ve arkadaşlarının kendilerini cinsel istismara maruz bıraktığını iddia etse de mahkeme Epstein'i 2008'de tek bir kişiye cinsel istismar uygulamaktan suçlu buldu.

Milyarder, suçlu bulunmasının ardından 13 aylık bir ceza aldı.

New York savcılarının Epstein'i 2019'da fuhuş ağı oluşturmaktan suçlu bulmasının ardından, milyarder gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulundu.

Jeffrey Epstein Mossad ajanı mı? Jeffrey Epstein kimdir, nasıl ve neden öldü?

JEFFREY EPSTEİN OLAYI NE?

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Öte yandan, Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un New York ve Londra'da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021'de New York'ta dava açmıştı. Giuffre, Prens'in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

 

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...