samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Suriye'deki muhalif gruplara ne olacak? Kararı Ahmed eş-Şara duyurdu

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Suriye'deki muhalif gruplara ne olacak? Kararı Ahmed eş-Şara duyurdu
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Suriye'de Esad rejimini yıkan muhalif gruplar hakkında açıklama geldi. Yeni yönetimin lideri Ahmed eş-Şara, muhalif grupların Savunma Bakanlığı altında birleşeceğini duyurdu.

Esad rejimini deviren muhalif grupların ne olacağı merak konusuydu. Suriye'nin devlet olarak yönetilmesi için peş peşe adımlar atılırken, yeni yönetimin lideri Ahmed eş-Şara çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Suriye'deki muhalif gruplara ne olacak? Kararı Ahmed eş-Şara duyurdu - 1. Resim

SURİYE'DEKİ MUHALİF GRUPLARA NE OLACAK?

Suriye yeni yönetiminin lideri Ahmed eş-Şara, "muhalif gruplara ne olacak?" sorusu hakkında konuştu.

Dünyanın anbean takip ettiği isimlerden biri haline gelen eş-Şara, "Tüm muhalif gruplar kendini feshedecek, Savunma Bakanlığı altında birleşmede anlaştık." açıklamasında bulundu.


Suriye'deki muhalif gruplara ne olacak? Kararı Ahmed eş-Şara duyurdu - 2. Resim

KOMUTANLAR ŞARA İLE GÖRÜŞTÜ

Suriye Haber Ajansına (SANA) göre, rejimi deviren silahlı grupların komutanları, Suriye'deki yeni yönetimin lideri Ahmed Şara ile bir araya geldi.

Toplantıda yeni yönetim, "kendilerini feshetme ve Savunma Bakanlığı çatısı altında birleşme" konusunda silahlı gruplarla anlaştı.

Çok sayıda rejim karşıtı silahlı grup, Heyet Tahrir Şam liderliğinde 27 Kasım rejim güçlerine yönelik başlatılan operasyonunda yer almıştı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...