Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı: Kardeşimi hasretle yâd ediyorum

Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı: Kardeşimi hasretle yâd ediyorum
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 16'ıncı yılı dolayısıyla bir paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında "Yiğitliği, mücadelesi, samimiyeti ve örnek şahsiyetiyle gönüllerde taht kuran merhum Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi şehadetinin 16’ncı yıl dönümünde rahmetle, hasretle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 16'ıncı yılında andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında "Vatanına ve milletine büyük bir aşkla bağlı olan; yiğitliği, mücadelesi, samimiyeti ve örnek şahsiyetiyle gönüllerde taht kuran merhum Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi şehadetinin 16’ncı yıl dönümünde rahmetle, hasretle yâd ediyorum." dedi. 

Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...