samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Diyarbakır'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldüren uzman çavuş intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dönemde artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez vahşetin adresi Diyarbakır'ın Sur ilçesi oldu. Eşini cadde ortasında öldüren uzman çavuş intihar etti. 

Diyarbakır'ın Merkez Sur ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Süleyman Nazif Mahallesi Melik Ahmet Caddesi'nde kadın cinayeti işlendi. Uzman çavuş Muhammed Recai Işık, eşi Bedriye Işık'a silahlı saldırıda bulunduktan sonra intihar etti.

Diyarbakır'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldüren uzman çavuş, intihar etti - 1. Resim


OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde ikisinin de hayatını kaybettiğini belirledi.


Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...