Hüsamettin Yalgettekin'den 8 gündür haber yok! Dicle Nehri'nin altı üstü arandı
Şırnak'ın Silopi ilçesinde kaybolan 22 yaşındaki Hüsamettin Yalgettekin'i Cizre ilçesinde Dicle Nehrinde arama arama çalışmaları 8. gününde devam ediyor. Çok sayıda ekibin katıldığı arama çalışmalarında Yalgettekin'e dair bir ize rastlanmadı.
Şırnak'ın Silopi ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Hüsamettin Yalgettekin, 17 Kasım'dan bu yana kayıp. Dicle Nehrin'e atladığı şüphesi üzerine harekete geçen ekipler günlerdir her yeri arıyor. Su altı ve su üstünde, karadan ve havadan başlatılan arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.
ARAMALAR SINIR KAPISINA KADAR DEVAM EDECEK
AFAD Şırnak İl Müdürü Muzaffer İşlek'in koordinesinde devam eden çalışmalar, Cizre'den başlayıp Habur Sınır Kapısına kadar devam edecek.
"DİCLE NEHRİ'NİN ALTINI, ÜSTÜNÜ KARIŞ KARIŞ ARADIK"
Devletin tüm birimleri ve imkanları ile kayıp genci bulmak için seferber olduklarını belirten İşlek, "Bütün ekibin tek hedefi kayıp genci en kısa sürede bulup ailenin yaşadığı acıya son vermektir. Biz ekip olarak 5 günden bu yana Dicle Nehri'nin altını, üstünü, kıyı kenarını karış karış aradık ve aramaya da devam edeceğiz” dedi.
Şırnak Valisi Birol Ekici ve Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Yalgettekin ailesini ziyaret etti. Ekici, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.