Meteoroloji uyarmıştı! Bursa'da şiddetli lodos hayatı felç etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Bursa'da şiddetli lodos hayatı felç etti, tabelalar uçtu, ağaçların dalları kırıldı.

Bursa'da fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Şehir merkezinde ağaçların dalları kırıldı, çöp konteynerleri devrildi. Bir işyerinin üstündeki sac tabela parçası ise merdivenli itfaiye ekiplerince söküldü.

FIRTINA ZOR ANLAR YAŞATTI

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından akşam saatlerinde etkili olan fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şehir merkezinde ağaçların yaprakları ve dalları ile çöp kutularından uçan cisimler tehlike oluşturdu. Bazı ağaçların dalları kırıldı, çöp konteynerleri devrildi.

Meteoroloji uyarmıştı! Bursa'da şiddetli lodos hayatı felç etti - 1. Resim

KAZA SON ANDA ÖNLENDİ

Atatürk Caddesi'nde bir işyerinin üstündeki sac tabela parçası ise az kalsın kazaya yol açacaktı. Polisler emniyet şeridi çevirdi, itfaiye ekipleri ise merdivenle çıkarak sac parçasını söktüler.

Meteoroloji uyarmıştı! Bursa'da şiddetli lodos hayatı felç etti - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...