Lahmacuncuya tepki göstermişti! Olayın perde arkasını ilk kez anlattı: "Motor fonksiyonlarımı..."

Editör:
- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Lahmacuncuda izinsiz bir şekilde videosunun çekilmesine tepki gösteren Vedat Milor, o anları anlattı. Ünlü ismin o sözleri sosyal medyada çok konuşulurken Vedat Milor’dan yeni açıklama geldi. Millor,“Özel hassasiyetim var. Çünkü yıllar önce çok ciddi bir civa zehirlenmesinden dolayı motor fonksiyonlarımı etkileyen bir rahatsızlığım var. Bunu da göstermek istemiyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir lahmacuncuya giden ünlü gurme Vedat Milor izinsiz şekilde videoya alındığı için işletme sahibine "Ben maymun değilim" diyerek sinirlenmiş ve o görüntüleri YouTube'da yayınladığı programında paylaşmıştı.


Lahmacuncuya tepki göstermişti! Olayın perde arkasını ilk kez anlattı: "Motor fonksiyonlarımı..." - 1. Resim

Sosyal medyada gündem olan görüntüler sonrası bazı vatandaşlar Milor'un tepkisini haklı bulurken, bazıları ise Milor'un tepkisini 'yersiz' bulmuştu.


Lahmacuncuya tepki göstermişti! Olayın perde arkasını ilk kez anlattı: "Motor fonksiyonlarımı..." - 2. Resim

Konu ile ilgili Vedat Milor’dan yeni bir açıklama geldi. Muhabbet Kralı programına katılan Milor, konu ile ilgili şunları anlattı:


Lahmacuncuya tepki göstermişti! Olayın perde arkasını ilk kez anlattı: "Motor fonksiyonlarımı..." - 3. Resim

"BENİM RIZAM OLMADAN VİDEOUMUN ÇEKİLMESİNİ İSTEMEDİM"

“Orada benim tepki verdiğim olay şu. Kendimiz gidiyoruz ve videoyu bir arkadaşım çekiyor, kendi YouTube kanalımda paylaşıyoruz. Habersiz gidiyoruz ve paramızı ödüyoruz. Ben zaten çekiyorum. Ben fark etmeden karşımda kamera var, lokantacı birini tutmuş 10 dakikadır benim videom çekiliyor. İstemediğim şeyler de var. Özel hassasiyetim de var. Çünkü yıllar önce çok ciddi bir civa zehirlenmesinden dolayı motor fonksiyonlarımı etkileyen bir rahatsızlığım var. Bunu da göstermek istemiyorum. Ya da ağzım açıkken göstermek istemiyorum. Benim rızam olmadan videomun çekilmesini istemedim.


Lahmacuncuya tepki göstermişti! Olayın perde arkasını ilk kez anlattı: "Motor fonksiyonlarımı..." - 4. Resim

Bunun dışında böyle bir şey olmasa da insanın temel hakkı var. Mahremiyet hakkı. Benim iznim rızam olmadan videomun çekilmesini ben istemem bunu kimse istemez. Bunu söylediğimde beyefendi videoyu durdurmak yerine 'Estağfurullah' diyor ama çekime devam ediyor. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Zaten çok beğendim lahmacunu, çok başarılıydı onu da söyledim. Benim tepkim kendimi korumak. Karşı taraf daha çok mağduru oynayıp kaçak dövüşüyor. Beni rencide ediyor aslında. Şu ana kadar kaç kişi fotoğraf çektirmek istenmesi sevgi belirtisi olarak alıyorum tek bir ricam oluyor o da fotoğraflarda tabela olmasın. Orada şef arkamdan 'tabelayı da göster' deyince tepkim ortaya çıktı...”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...