Ali Koç: Jose'yi daha ucuza getirdim

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın 15 milyon avroya el sıkıştığı Jose Mourinho’ya daha düşük bir bedelle imza attırdıklarını söylerken, başkanlıktaki rakibine yaylım ateşini sürdürdü

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho’nun maliyetiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Halk TV’ye misafir olan Koç “Sayın Aziz Yıldırım ‘15 milyon avroya anlaştım’ diyor ama biz bütün ekibine yıllık 12 milyon avro verdik” dedi. Suudi Arabistan’dan gelen olağanüstü rakamı geri çeviren Mourinho’nun Aziz Yıldırım’ın teklifinden daha uygun şartlarla F.Bahçe’ye imza attığının altını çizen Ali Koç “Aziz Yıldırım ‘Bu adam aptal mı, ben 15 verdim nasıl altına kabul etti’ demiş. Bu yaptığı suç, çok ağır bir iddia. Ancak Mourinho’nun bize ne kadar inandığının da özeti bu. ‘Aziz Yıldırım, Mourinho bana sordu’ demiş bir de. Hocaya sordum, güldü” dedi.

SORUNUMUZ YOK

Koç “Ben başkan olduğum sürece F.Bahçe’yi şampiyon yapmazlar” sözüne de açıklık getirerek “Bu bir isyandı. Etkisi olduğunu da görüyorum. Teslimiyet, bırakma duygusu değildi. Bunun üzerinden seçim kampanyası yapmak son derece yanlış. Ağzımdan bir laf çıktı diye seçim kazanacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Ne benim ne de Fenerbahçe’nin devlet, iktidar ve Cumhurbaşkanı ile bir sorunum yok. Bizim, bizi Cumhurbaşkanı’mız ile karşı karşıya getirmeye çalışan zihniyetle sorunumuz var. Mesela Riyad’da her şeyi bana yazdılar. “Ali Koç, Sayın Erdoğan’a karşı” söyleminden son derece rahatsızız.

THE SUN YAZDI

O’Riley iddiası

Fenerbahçe’de Mourinho’nun yapacağı transferler merakla beklenirken, İngiltere’den bir iddia geldi. The Sun, Mourinho’nun oğluyla Fulham’da birlikte oynayan, şu anda Celtic forması giyen 23 yaşındaki Danimarkalı orta saha Matt O’Riley’le ilgilendiğini yazdı.

ALİ KOÇ FİYATINI AÇIKLADI

Ferdi 40 milyon avro

Transferin gözdesi Ferdi Kadıoğlu’nun takımda kalmasını isteyen başkan Ali Koç “Şu anda bir teklif yok. 35-40 milyon avro civarı teklif olursa konuşuruz. Ama Ferdi burada mutlu” dedi.

MOSTUROĞLU POLEMİĞİ

Başkanlık yarışına sayılı günler kala her konuda birbirlerine yüklenen adaylar şimdi de Yüksek Divan Başkanı Şekip Mosturoğlu üzerinden bir cephe açtı. “YDK Başkanı tarafsız olmalı” diyen Ali Koç “Şekip Bey, kongre üyelerini arayarak Aziz Yıldırım için oy istiyor. Seçilirsem onunla çalışmayacağım” çıkışında bulundu. Aziz Yıldırım’dan “Ali Koç’un bu tepkisi antidemokratiktir. Koç, genel kurulun divan yönetimine ambargo koyma hedefini açıkça belirtmiştir” cevabı geldi.

“EKRANA ÇIKMAM”

Aziz Yıldırım, Ali Koç’un ekrana çıkma ısrarını yine geri çevirdi. “Benim kendisiyle herhangi bir televizyon programına çıkma gibi bir planım bulunmamaktadır” diyen Yıldırım “Muhatabımız kulüp üyeleridir. Onlarla da kongrede bir araya geleceğiz” diyerek konuya noktayı koydu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...