İkinci Batshuayi vakası! Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin yıldızına kanca
Sezon başında Fenerbahçe'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan ve büyük ses getiren Galatasaray, benzer bir hamle için hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin yıldız ismine kancayı takan Cimbom, teklif için masaya oturacak.
Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerde Türk futboluna damga vurdu. Osimhen'in sarı kırmızılı formayı giymesi dünyanın gündemine otururken, Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Batshuayi'nin transferi de Türkiye'de oldukça ses getirdi.
3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI
İlk 11'de yer bulmakta zorlanan Michy Batshuayi, sarı lacivertlilerde 43 maça çıkmış ve 24 gol-3 asistlik performansıyla takımına büyük katkı sağlamıştı. Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendiren isim, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Büyük ses getiren bu transferin ardından sarı kırmızılılar, Fenerbahçe'nin kritik bir ismini daha kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
YENİ HEDEF BELLİ OLDU
Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 4 yıldız isim var: Dusan Tadic, Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel. Yönetim bu isimlerle pazarlığa başladı. Yaşları ilerlediği için Tadic ve Dzeko için aceleci davranmayan sarı lacivertli ekip, İrfan ve Osayi için çalışmalara hız verdi.
MAAŞ TALEBİ 2.5 MİLYON EURO
İrfan ile anlaşmaya çok yakın olan Fenerbahçe'nin Osayi ile aynı oranda ilerleyemediği kaydedildi. Samuel’in yıllık 2.5 milyon Euro maaş istediği ve Fenerbahçe yönetiminin bu rakama çıkamadığı için anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi.
İngiltere'den talipleri bulunan yıldız ismin Galatasaray'ın da radarına girmesi Fenerbahçeli yöneticilerin elini hızlandırmasına sebep oldu. yıldız ismi bedavaya bırakmak istemeyen kurmaylar, başarılı sağ bekin menajeriyle kısa süre içinde yeniden masaya oturmayı planlıyor.