Üç çocuk araç çaldı, şehir değiştirdi! Üçüncü hırsızlıkta yakayı ele verdi

Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bursa'dan çaldıkları otomobille Manisa'ya kadar giden ve burada kaza yapan, ardından başka bir aracı daha kaçıran 3 çocuk, üçüncü arabayı çalmaya çalışırken yakayı ele verdi.

Manisa'da kazaya karışıp terk edilen bir otomobil olduğu ihbarını alan ekipler, otomobilin Bursa'nın Osmangazi ilçesinden çalındığını belirledi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler öğrendikleri gerçekle şoke oldu.

Ekipler, söz konusu otomobilin 12, 13 ve 14 yaşlarındaki 3 çocuk tarafından gasbedildiğini belirledi. Aynı kişilerin Merkezefendi Devlet Hastanesi Otoparkı'ndan da başka bir otomobili çaldığını tespit eden ekipler, şüphelileri takibe aldı.

Üç çocuk araç çaldı, şehir değiştirdi! Üçüncü hırsızlıkta yakayı ele verdi - 1. Resim

ÜÇÜNCÜ ARACI ÇALARKEN YAKALANDILAR

Çocuklar, Saruhanlı ilçesinde üçüncü aracı çalmaya çalışırken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine suçüstü yakalandı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...